48313100 / Åpent alle dager 09:30 - 16:00

Onkel Pudder Restaurant åpnet påsken 2009 og ligger i 3. etasje i servicebygget. Restauranten ligger rett ved skibakken med muligheter for Ski-in og Ski- out. I vintersesongen har vi åpent hver fredag, lørdag og søndag samt hele julen, vinterferien og selvsagt hele påsken igjennom.

Oppdal får terningkast 6 !

Dagbladet har testet Oppdal Skisenter og gir norges største alpinområde en sekser på terningen. «Mange og varierte muligheter. Spesielt godt tilbud for frikjøring. Avslappet stemning og hyggelig betjening. Her bør det være noe for enhver smak«, konkluderer Dagbladet.

Onkel Pudder Restaurant får skryt for å ha hevet standarden betydelig og «er en positiv tilvekst med restaurantkvalitet på mat og interiør«.

Les resten av artikkelen her

Vi kan tilby:

Hyggelige lokaler med flott utsikt og fin atmosfære til alle typer arrangementer, som for eksempel kurs, konferanse, julebord og jubileum. Vi er behjelpelig med å sette sammen en totalpakke inkludert opplevelser, transport, mat og drikke. Vårt gourmetkjøkken og bar har alle rettigheter og vår kokk er behjelpelig med forslag til meny, som for eksempel;

Forrett: Grillede kamskjell på ruccola & pinjenøttsalat med grønn asparges og urteolje
Mellomrett: Hummerbisque med pisket hvitløksrømme
Hovedrett: Reinsdyrsplomme, tomatchutney, portvinssjy & pommes dauphinoise
Mellomrett: Fire oster serveres med plomme & sviskemarmelade
Dessert: Cognac flamberte fiken serveres i sitruskaramell med vaniljeis

Åpningstider:

Fredag, Lørdag & Søndager fra 12.00

Booking / bordreservasjon

Booking og bordreservasjon på tlf. eller sms til 970 45 000, e-post: restaurant@onkelpudder.no, evt. benytt kontaktskjemaet under. Vi liker å se på oss selv som det individuelle serveringsstedet. Onkel Pudder Restaurant er også det perfekte valget for private lag, kurs & andre sammenkomster.