48313100 / ÅPNINGSTIDER: Mandag - fredag: 10.00 - 16.00 - Lørdag - søndag: 09.30 - 17.00

Om oss

Etter en lang alpin karriere på landslag og i World Cup startet Bjarne Strand Oppdals første skiutleie og skiskole i Hovden i 1975. Virksomheten ble etter noen år flyttet til Vangslia Skisenter hvor den drives i dag. Bjarne og Gerd Strand er fortsatt aktiv i driften sammen med sønnene Stein Kristian og Terje. I 2002 la Stein Kristian opp sin alpine karriere etter 7 år i Europa Cup og World Cup sirkuset. Erfaringer fra denne perioden er verdifulle for oss i Onkel Pudder. Terje kjørte aktivt alpint fram til 1992. Terje har siden blant annet jobbet som skiinstruktør på New Zealand og i USA og som trener på skigymnas.

Vinteren 2009 flyttet vi inn i nye og større lokaler like ved Solheisen i Vangslia. Servicebygget inneholder skiutleie, skishop, skiverksted og restaurant med alle rettigheter. Vi er stolte av å kunne tilby et rikholdig spekter av skirelaterte produkter i tillegg til avanserte maskiner for preparering av ski og snowboard. Vi håper at du som kunde hos Onkel Pudder blir inspirert til stadig å utvikle deg og dine ferdigheter på fjellet.

Onkel Pudder er et familieeid firma med lang erfaring og ekspertise innen ski og skiundervisning. I snart to generasjoner har vi hatt gleden av å være nær snø og mennesker og fortsatt ser vi det som vår viktigste oppgave å bidra til positive opplevelser i bakken.

DEN GODE OPPLEVELSEN STARTER HOS ONKEL PUDDER!

Restaurant

Onkel Pudder Restaurant i 3. etasje drives av Oppdal Restaurantdrift AS. Selskapet ble etablert i 2001, og har drevet Pub og Nattklubb i Kjelleren på Hotell Nor, afterski i Hovden skiarena, samt servering i forbindelse med større konserter.

Vi skal være et spisested for folk som setter pris på god mat og drikke i et behagelig miljø – med skisko på! Vår afterski er for de som ønsker litt roligere omgivelser med innholdsrik barmeny. Vi tilbyr private arrangement der vi tar i mot et lag pr.kveld, slik at det skal bli en individuell opplevelse å være hos oss. Se forøvrig under «Restaurant».